Бажаючи “прогнутися” перед Путіним, іркутські фанати розмістили його портрет… між літерами”Х” та “Й”

Дата: 03.05.2014
Автор:
Запопадлива молодь з Іркутська створила “Вєжлівую азбуку”, яка на їхню думку мала прославити Росію, її “вождя” і окупаційну політику.

Її презентували учасники Всеросійського Молодіжного проекту “Сєть”, повідомляє “Эхо Москвы”. На літеру “А” – “Антімайдан”, на “Б” – “Бєркут”, на “К” – вкрадений в України Крим, на “Д” – “Донєцк”, який незграбно й по дурному намагаються вкрасти, на “В” – “Вєжлівость” з малюнком солдафона-”зеленого чоловічка”, на “Х” – слово “Храбрость” і чомусь портрет знаменитої “прокурорші-няші” з Криму, на “У” – “Увєрєнность” з портретом військового міністра Шойгу, “героя” вторгнень на землі православних України й Грузії. На “П” – звісно ж Путін…

До кінця весни такими навчальними посібниками будуть забезпечені всі школи міста, а далі “сєтєвікі” – члени організації – планують створити і розповсюдити абетку по всій країні.

“Абетка формує у дітей міцні асоціації. Вона складається з літер, що позначають символи, значущі для сучасної Росії. Діти будуть вчитися любити Батьківщину, поважати свій народ, його культуру. В епоху Інтернету “Ввічлива абетка” допоможе правильно сформуватися дитячій свідомості”, – захоплено цитують російські ЗМІ творців абетки.

Натомість українські користувачі Інтернету вже насмішкувато коментують те, що зображення Путіна в “патріотічєской азбукє” розмістили між літерами “Х” та “Й” по діагоналі. Достоту “прихована реклама” знаменитої коротенької пісеньки-насмішки про Путіна, яку наспівує вся Україна…

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру