Українські вертолітники-миротворці, які скоро повернуться з Африки додому, нагороджені медалями ООН

Дата: 28.04.2014
Автор:

55 українських військовослужбовців табору “Бунія” 18 окремого вертолітного загону Місії ООН зі стабілізації у ДР Конго отримали медалі “За службу миру”. Про це “Козацькому краю” повідомили у РМЦ Міноборони України.

Враховуючи значний обсяг завдань та підготовку до ротації, урочиста церемонія нагородження пройшла у робочій обстановці наприкінці дня. Особовий склад табору вишикувався у парадному однострої на вертолітному майданчику, з привітальною промовою виступив командир загону льотчик-снайпер полковник Андрій Когут.

– Вже сьогодні, після закінчення 8 місяця служби у ДР Конго, ми можемо оцінити нашу роботу. Однозначно можу стверджувати: зроблено багато. Спільними зусиллями вдалося перетворити невеликий табір у базу регламентних робіт.  Я вдячний особовому складу за зразкове виконання своїх обов’язків – ви по праву заслужили відзнаку Місії, – зазначив офіцер.

Нагородження українців вертолітного підрозділу табору Бунія

Полковник Андрій Когут та штурман загону підполковник Ігор Коробчук вручили військовослужбовцям медалі ООН “За службу миру”.

Слід додати, що табір “Бунія” – другий за кількістю особового складу національного контингенту у ДР Конго, розташований за сотні кілометрів від основної бази українського вертолітного загону “Гома”. З листопада минулого року табір став основною базою регламентних робіт 18 окремого вертолітного загону. У спеціально обладнаному ангарі на місцевому аеродромі проводяться усі види робіт, передбаченні єдиним регламентом технічної експлуатації вертольотів Мі-8 і Мі-24.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру