Реактивні артилерійські підрозділи вирушили у визначені райони

Дата: 25.04.2014
Автор:

Відмобілізовані до лав вітчизняної армії військовослужбовці реактивних артилерійських підрозділів завершили етап бойової підготовки та злагодження на одному з навчальних полігонів. 

За словами командуванняі, виконавши вправи бойових стрільб, нормативи на штатній бойовій техніці та озброєнні у польових умовах, військовослужбовці підтвердили належний рівень знань і практичних навичок. Після завершення підготовчих заходів реактивники здійснюють передислокацію у визначені райони для виконання завдань за призначенням.

Перед виходом на бойові позиції до військовослужбовців завітали воїни-інтернаціоналісти. Вони обговорили ситуацію в країні, ділилися бойовим досвідом та напутнім словом надихнули вояків на захист України.

Після прибуття в райони зосередження особовий склад підрозділів забезпечує інженерне обладнання вогневих позицій, організовує оборону і патрулювання місцевості. У базових таборах розгортаються намети для відпочинку, медичні пункти, організовується триразове харчування особового складу, інформаційне забезпечення тощо.

Місцеві громади, представники органів державної влади і приватні підприємці регіону продовжують надавати військовим матеріально-технічну допомогу.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру