За пійманих сепаратистів почали виплачувати винагороди

Дата: 19.04.2014
Автор:

Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Ігор Коломойський виплатив першу винагороду за впійманого диверсанта - повідомляє Укрінформ.

Так, керівництво Дніпропетровської облдержадміністрації на чолі з бізнесменом Ігорем Коломойським пропонує від тисячі доларів за здачу зброї, а за передачу владі російських найманців по 10 тисяч доларів. За кожну визволену адміністративну будівлю оголошена винагорода в розмірі 200 тисяч доларів США.

«Перший переказ 10 000$ (у гривнях за курсом) вже відбувся. Унаслідок конфіденційності інформацію отримаєте від представників правоохоронних органів. Прохання ловити диверсантів, а не «москалів», тобто, не всіх підряд росіян», – повідомив Коломойський.

З його слів, диверсанта передали правоохоронним органам.

Коломойський додав, що за даними спецслужб, в Україні діють понад тисячу диверсантів з Росії. Тож «заробіток буде непоганий…», – заохотив мільярдер.

Окрім цього, Керівництво Дніпропетровської ОДА ухвалило рішення про виплату грошової винагороди в розмірі 500 тисяч гривень особовому складу військової частини Маріуполя, які відбили нічний наступ сепаратистів. Про це  на брифінгу в Дніпропетровську повідомив виконувач обов’язків заступника голови Дніпропетровської облдержадміністрації Борис Філатов, – інформує «Радіо Свобода». Нагадаємо: як повідомляв міністр МВС Аваков, під час штурму частини Національної гвардії у Маріуполі банда сепаратистів, які налічувала до 300 чоловік, втратила трьох загиблими і 13 пораненими. Ще 63 сепаратисти були арештовані.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру