Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Дата: 19.04.2014
Автор:

Подія Воскресіння Христового на всі часи є святом над святами і торжеством із торжеств, знаменням перемоги над гріхом і смертю і початком буття світу, оновленого і преображеного Господом нашим Ісусом Христом. Церква у своїх піснеспівах називає це свято Пасхою величною, що двері раю нам відчиняє та освячує всіх вірних.

Воскресіння Христове – це основа нашої віри, це непорушна опора в нашому земному житті. Якби Христос не воскрес, то не тільки не було б християнства, але й сама віра у Бога, в силу добра і зла була б підірвана, був би втрачений сенс життя.

Сьогодні смерть перестала бути для людини жорстокою неминучістю, вона є тільки переходом до нової, духовної форми буття. Господь «умертвив пекло сяйвом Божества» і дарував людині вічне життя. Христос воскрес і співвоскресив із Собою усе людство!

У цьому році український народ проходить великі випробування. На наш миролюбивий народ, який добровільно відмовився від ядерної зброї, звершена агресія, вчинена неправда. Країна, яка гарантувала нам цілісність і недоторканість нашої території, вчинила агресію. Бог не може бути на боці неправди, тому ворог українського народу приречений на поразку. На Голгофі Христос Спаситель страждав і помер, але потім воскрес і переміг зло. Так буде зі всякою неправдою і злом. Господь допоможе і нам воскресити Україну.

Сердечно вітаю з Воскресінням Христовим усе духовенство та всіх вірних чигиринщини, всіх керівників місцевого самоврядування, а також всіх християн і весь побожний народ землі Української! Нехай мир, віра, надія і любов супроводжують Вас у всі дні життя вашого, здоров’я, злагода, достаток буде завжди з Вами!

 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру