Профільний чиновник Держдуми РФ каже: росіян змалечку треба вчити, що вони – нащадки “істинних арійців” з Карпат

Дата: 09.04.2014
Автор:

Голова комітету Держдуми РФ з освіти, доктор історічніх наук В’ячеслав Ніконов розкрив своє бачення того, що має бути написано в підручниках з історії Росії.
“Від того, що буде написано в підручниках, і від того, наскільки переконливо й захоплююче це буде написано, залежатиме ставлення цілого Покоління молоді до истории своєї країни” , – йдеться в заяві Ніконова, опублікованій на офіційному сайті Держдуми РФ.

” У нашої Вітчизни чудове минуле. Гілка арійського племені спустилася з Карпатських гір , мирно заселила Велику Російську рівнину, Сибі , найхолоднішу частину планети, дійшла до Тихого океану, заснувала Форт Росс, увібрала в себе соки найбагатших культур Візантії, Європи, Азії, розгромила страшного ворога людства – нацизм , проклала дорогу в космос », – зазначає В.Ніконов .

“Якщо ми розділимо все людство на три групи : 1 ) засновників культури, 2 ) носіїв культури і 3 )руйнівників культури , то представниками двох перших груп будуть одні арійці . Саме арійці створили , так би мовити , фундамент для стіни усіх людських творінь. Інші народи наклали свій ​​відбиток тільки на зовнішню форму и забарвлення ” , – пояснює свою позицію глава комітету Держдуми з освіти в блозі на Грані.ру.

До речі, автор цієї тиради про “росіян – істинних арійців”, Вячеслав Ніконов є внуком сталінського накрома Вячеслава Молотова, який “прославився” підписанням пакту з Гітлером, який поклав початок загарбанню країн Європи Москвою і Берліном…

 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру