Європа і США занесли головного кремлівського оббріхувача України у “чорні списки”

Дата: 06.04.2014
Автор:

Якщо світова журналістська спільнота не відреагує на застосування санкцій проти російського ведучого Дмитра Кісєльова, останній персонаж грозиться, що “це означатиме, що … свобода слова нам не потрібна і відтепер не є цінністю”. Про це сам Кісєльов, який опинився в чорних списках США та ЄС після агресії Росії проти Криму, заявив в інтерв’ю “Ізвєстіям”, пише видання “Телекритика”.
“Створюється дуже неприємний небезпечний прецедент – фактично зрада європейських цінностей. Якщо прецедент буде легалізований, якщо журналістська спільнота – і європейська, і американська… не відреагує на це і не дасть оцінку, то це означає, що журналісти вважають таке правомірним. Це кардинальний цивілізаційний поворот – свобода слова нам не потрібна і відтепер не є цінністю”, – заявив Кісєльов.

Дивна заява, враховуючи те, що Кісєльов регулярно тільки те й робить, що обпльовує європейські цінності, включно зі свободою слова, а журналістської етики для нього взагалі не існує. Та й журналісти не тільки в Україні, а й по всій Європі вже давно не вважають його своїм колегою…

Кисельов висловив впевненість, що переліки чиновників для запровадження санкцій складали Сергій Пархоменко та Олексій Навальний, а реакцію Європи на цю “думку меншості” у звичному для себе хамському стилі назвав “шизофренічною”.

“..Якщо Європа опиратиметься на думку людей, яких підтримує в Росії зникаюча меншість, то, звичайно, тяжко приймати здорові осмислені рішення в цьому світі, тим більше по відношенню до Росії. У світі дуже багато питань, які без участі Росії вирішуються важко, в тому числі, питання війни і миру в різних регіонах. Така поведінка Заходу межує з шизофренією”, – переконаний Кісєльов.
Як відомо, Кісєльов у своїй програмі “Вєсті нєдєлі” на телеканалі “Росія” регулярно розповідає спотворену інформацію про події в Україні.
21 березня Європейський Союз оприлюднив додатковий список із прізвищами ще 12 громадян Росії і України, проти яких введені санкції за дії щодо анексії Криму. Ім’я Кісєльова також є у списку.
Також 3 квітня стало відомо, що кремлівський служака Кісєльов  позбавлений державної нагороди Литви – медалі “Пам’яті 13 січня”.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру