Москва оправдовується: каже, що під час масових вбивств у Києві генерал ФСБ приїхав в Україну лише для того, щоб “апрєдєліть уровєнь защіти пасольства РФ”

Дата: 05.04.2014
Автор:

Відповідальний співробітник ФСБ РФ Сергій Бєсєда дійсно перебував у Києві 20-21 лютого. Сусідська спецслужба стверджує, що цілий генерал був у столиці іноземної держави, бо “визначав рівень захисту посольства РФ та інших російських установ”.

Про це повідомляє Інтерфакс із посиланням на заяву джерела у ФСБ.

“Ми підтверджуємо, що Сєргєй Бєсєда дійсно перебував у Києві 20-21 лютого із завданням в контакті з СБУ визначити необхідний рівень фізичного захисту посольства РФ на Україні та інших російських установ у Києві”, – зазначило джерело.

За його даними, “такі рекомендації і заходи були вироблені”.

Представник ФСБ також підкреслив, що Бєсєда “подавав запит на зустріч з Віктором Януковичем з цієї теми, але прийнятий не був”.

“Будь-яких інших доручень в ході поїздки його поїздки в Київ Бєсєда не мав”, – зазначило джерело.

Генерал ФСБ Бєсєда до Києва приїздив “чіста пагаваріть”?

Як відомо, раніше в СБУ заявили, що Україна вимагає відРосії допиту генерал-полковника ФСБ, “який у січні-лютому за дипломатичним паспортом приїздив, і разом з 30 іншими високопоставленими офіцерами викликав на доповідь, в тому числі Якименка, який перебував на антитерористичному полігоні СБУ”.

На думку глави СБУ Валентина Наливайченка, є підстави вважати, що до масових вбивств в Києві причетні співробітники ФСБ Росії.

Також правоохоронці отримали дозвіл на арешт колишнього голови СБУ Олександра Якименка.

Екс-глава СБУ має пояснити, з чийого дозволу в грудні 2013 року, а також січні і в лютому 2014 року в Україні були розгорнуті командні пункти для ФСБ Росії “для генералів, які приїхали в нашу країну і разом з ним планували антитерористичну операцію проти мирних громадян”.

www.pravda.com.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру