“Спільна Справа” попереджає: в Україну масово заїжджають перевдягнені у цивільне солдафони з Росії

Дата: 01.04.2014
Автор:

За інформацією Кримського відділення Громадянського руху «Спільна Справа», в останній тиждень з Сімферополя на материкову Україну масово відправляють російських військових y цивільному. Як залізничним, так і автотранспортом. При цьому жодного серйозного контролю при перетині кордонів окупованого Криму ані українськими прикордонниками, ані митниками не здійснюється.

Про це повідомляє прес-служба Громадянського руху «Спільна Справа».

«Спільна справа» нагошує: «Звертаємо увагу СБУ, Прикордонної та Митної служб на цей факт, вимагаємо негайно розпочати справжній ретельний догляд усіх осіб, які прибувають з Криму, в першу чергу, безпосередньо на кордоні з АР Крим».

«Немає сумнівів, що російські військові можуть накопичуватись в окремих регіонах для фізичної підтримки проросійської «п’ятої колони» та виконання диверсійно-розвідувальних завдань, щоб створити гучні провокації на Сході та Півдні України з метою остаточно дестабілізувати загальну напружену ситуацію, спричинити громадянські зіткнення, дати формальний привід РФ для чергових мілітарних дій вже на материковій частині України», – додають у громадському русі.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру