СБУ затримала в Києві громадянина Російської Федерації, який готував збройне захоплення урядових установ

Дата: 31.03.2014
Автор:

Бойовики з "Євразійського союзу молоді Росії". Публікуючи це фото, казахське видання "z001.kz" ще у лютому попереджало: ця організація готує збройні провокації на території України

Як повідомили «Коментарям» у прес -службі СБУ,  затримано громадянина РФ Олега Бахтіяровa, одного з лідерів Євразійського союзу молоді Росії.
« Правопорушник залучив до підготовки здійснення свого злочинного наміру до 200 чоловік, виділив грошову винагороду , організував придбання « коктейлів Молотова », біт , розсувних драбин та іншого знаряддя для штурму урядових приміщень.   О. Бахтіяров пообіцяв учасникам штурму грошову винагороду по 500 доларів США кожному », – йдеться в повідомленні.

Олег Бахтіяров затриманий СБУ

За задумом Бахтіярова , штурм мав дестабілізувати ситуацію в Україні і зірвати президентську виборчу кампанію. Крім того, для висвітлення штурму парламенту і Кабміну він домовився з окремими російськими телеканалами про відеозйомку.
Під час проведення оперативно- розшукових заходів співробітники СБУ вилучили у зловмисників « коктейлі Молотова », гроші та спорядження .

www.komments.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру