До бойових навчань залучено 80 літаків і гелікоптерів ВПС України

Дата: 31.03.2014
Автор:

Під час масштабних навчань Повітряних Сил ЗС України залучалося близько 80 літаків і вертольотів та 8,5 тисяч особового складу, – про це “Козацькому краю” повідомили у РМЦ Міністерства оборони.
Повітряні Сили Збройних Сил України продовжують нарощувати бойові спроможності військових частин і підрозділів під час виконання завдань за призначенням. Командування Повітряних Сил здійснює планові заходи, спрямовані на підвищення рівня практичної підготовки у військових частинах, прискорення відновлення технічної готовності озброєння та військової техніки, забезпечення соціальних гарантій військовослужбовців та членів їх сімей.
На цьому наголосив Командувач Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-полковник Юрій Байдак під час підбиття підсумків масштабних навчань з виконанням практичних завдань органів управління Повітряних Сил Збройних Сил України, командних пунктів наведення авіації, підрозділів радіотехнічних, зенітних ракетних військ, авіації, радіоелектронної боротьби, частин розвідки та військових частин армійської авіації, сил і засобів протиповітряної оборони Сухопутних військ Збройних Сил України, які залучалися до спільних дій.
За інформацією начальника оперативного управління — заступника начальника штабу Командування Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-майора Віктора Гамори, до практичних дій у повітряному просторі держави було залучено близько 80 літаків і вертольотів тактичної, транспортної і спеціальної авіації та 8,5 тис. особового складу.
Наступного тижня Повітряні Сили ЗС України проведуть комплекс практичних заходів, під час яких відбудуться практичні польоти, навчальні бомбометання та перехвати.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру