СБУ знешкодила групу провокаторів, які мали дестабілізувати ситуацію в Києві.Вони були “под чуткім руководством” ФСБ?

Дата: 28.03.2014
Автор:

Служба безпеки України повідомила, що викрила у Києві групу осіб, які намагалися дестабілізувати ситуацію шляхом провокування сутичок.

“Провокатори у кількості майже 40 осіб на чолі з громадянином України Сергієм Р. в центрі столиці, на Майдані Незалежності та поблизу, отримали злочинне замовлення на дискредитацію мирних громадських акцій у Києві”, - повідомила СБУ.

22 березня співробітники СБУ та МВС України обшукали орендоване цією організацією приміщення “на території одного зі столичних підприємств” і вилучили “пістолет іноземного виробництва, 50 бронежилетів, 40 армійських касок, схожих на ті, що використовували майданівці, набої до гладкоствольної та нарізної зброї”.

“Правопорушники здійснювали незаконний збір персональних даних про громадян України – учасників мітингів, представників громадських об’єднань”, – повідомила СБУ.

У свою чергу, керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук повідомив у Facebook: “За даними групи “Інформаційний спротив”, затриманий керівник групи провокаторів Сергій Разумовский не був співробітником військової розвідки. Є інформація, що даний пан має відношення до ФСБ РФ”.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру