Українські прикордонники піймали на Донеччині сімох вояк із путінської орди

Дата: 23.03.2014
Автор:

Сімох російських військовослужбовців затримали вчора ввечері прикордонники Донецького загону в пункті пропуску для залізничного сполучення ” Іловайськ “.
Про це повідомляє прес -служба Державної прикордонної служби України, передає Цензор.НЕТ.

” При здійсненні комплексу перевірочних заходів та співбесід на поїзді № 142 сполученням” Єкатеринбург – Сімферополь ” офіцери ВПС “Іловайськ” спільно зі співробітником Харцизького МРВ УСБУ в Донецькій області виявили в різних купе сім громадян РФ , які вказували різні цілі поїздки на територію України. У ході контролю другої лінії  було встановлено, що всі вони є військовослужбовцями Чорноморського флоту РФ , але намагалися приховати цей факт з метою безперешкодного проїзду територією України”, – йдеться в повідомленні.

Російські військові заховали свою форму і речові мішки у згорнутих матрацах, під постільною білизною та ковдрами. Вік затриманих 20 – 21 рік. Всі вони – військовослужбовці за контрактом 810 – ї окремої бригади морської піхоти Чорноморського флоту РФ і “поверталися до місця дислокації в / ч 13140, м. Севастополь, з міста Волзький (РФ), де проходили курси інтенсивної та загальновійськової підготовки з курсом виживання”.

“Охоронці держкордону не пропустили російських військових на територію України . Щодо даної групи осіб , враховуючи надання ними неправдивих відомостей про мету поїздки, прийнято рішення про заборону в’їзду на територію нашої держави терміном на 3 роки” , – зазначає прес -служба.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру