Українські морпіхи у Феодосії заявили: підуть з Криму тільки з озброєнням і знаменами. На спробу нападу відповідатимуть вогнем на поразку

Дата: 23.03.2014
Автор:

Українські морські піхотинці з Феодосії завантажили зброю і боєприпаси в машини і чекають наказу на виїзд з Криму.
Про це повідомляє 5 канал.

Російські окупанти вимагають залишити все зброю і продовжують блокувати військову частину. Морпіхи ж заявили агресорам, що поїдуть тільки з вантажівками і на БТР -ах з прапором України і свого батальйону. Якщо ж до наказу про виїзд хтось спробує незаконно проникнути на територію частини – відкриють вогонь на поразку.

Олександр Лантух, капітан Збройних сил України заявив: “Особовий склад не бачить жодних причин, чому ми повинні здавати озброєння. Ми люди військові – відповідно, ми відповідаємо за нашу технік , за нашу зброю. Нас ніхто не захоплював, нас ніхто не перемагав, і ми не бачимо ніяких причин, чому ми повинні її тут залишати” .

Анатолій Мозговий, лейтенант морської піхоти додає: “Якщо буде штурм – ми всі готові до дій адекватних. Домовилися залишатися тут до логічного кінця. Всі захищаємо свою частину , залишаємося до моменту… коли нам з честю, з бойовим прапором дадуть звідси піти”.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру