Бойкот російських товарів в Україні стає тотальним

Дата: 17.03.2014
Автор:

Громадянський рух “Відсіч” влаштував флешмоби в київських супермаркетах із закликом відмовитися від товарів окупантів.

Зокрема , в супермаркеті ” Перехрестя ” активісти синхронно впали на підлогу, розкидавши навколо себе плакати, які містять гасла: ” Ні копійки окупантам! ” , “Російське купив – війну оплатив!”, “Щоб у прибульців закінчилися кулі , звернемо Росії дулю!” і т.п. Аналогічний флешмоб активісти також провели в супермаркеті ” BILLA” .

Ідея акції – донести до української громадськості, що купувати російські товари – значить фінансувати окупантів. Учасники акції переконані, що всі громадяни України повинні не допустити, щоб їхні ж гроші Кремль використовував проти України: на зброю і плату для своїх “зелених чоловічків” і засланців російських кримінальників – провокаторів , а також на утримання путінських ЗМІ , які безсоромно обманюють Україну. Кожна копійка , витрачена на російський товар , може повернутися українцям кулею з російського автомата або убивчою брехнею про Україну з екрану телевізора.

Відвідувачі супермаркетів поставилися до акції дуже схвально . Як зазначає УНН , судячи з реакції людей , готовність українського суспільства бойкотувати російські товари значно зросла. ГР “Відсіч” почав кампанію “Не купуй російське! ” ще минулого року – у відповідь на безпрецедентний економічний і політичний тиск Росії на Україну, який Росія здійснювала, щоб перешкодити підписанню Угоди про асоціацію України з Європою. Тоді бойкот російського також був підтриманий громадянами, але тепер , коли Росія розпочала відкриту військову агресію проти України, налаштування суспільства на бойкот російських товарів та бізнесу став майже тотальним.

За матеріалами glavnoe.ua

 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру