У кривавих заворушення в Донецьку впізнали беззубого російського провокатора “Альошу”, над яким сміялася вся Прибалтика

Дата: 16.03.2014
Автор:

Під час кривавих заворушень у Донецьку 13 березня латвійські користувачі інтернету помітили людину, що сильно нагадує відомого в їх країні провокатора по імені Альоша , який прославився після антиурядових акцій з погромами в Ризі 13 січня 2009 .

 В інтернеті з’явилася поєднана картинка , на якій в обох випадках зображено схожий як дві краплі води беззубий персонаж.

 Цей персонаж став дуже популярним в Латвії після подій 2009 року – буквально відразу латвійський інтернет заполонили сотні насмішкуватих фотожаб за участю Альоші. 

Добірку картинок на цю тему можна подивитися за запитом « aļoša 13.janvāris » в пошуковику .

 Під час зіткнень в Донецьку 13 березня загинули , за різними даними , від одного до трьох осіб. Багато хто отримав поранення.Російські ЗМІ стверджують , що зіткнення почалися з вини завезених в місто « фашистів» , які намагалися зірвати мирний мітинг проросійський налаштованих громадян. МЗС РФ на своєму офіційному сайті звинуватив “нелігітимну”київську владу в нездатності захистити людей на мирних акціях і заявив , що Росія залишає за собою право”захищати співвітчизників”

в Україні . Багато зробили з цього висновок про намір Кремля ввести війська і на материкову Україну .

 У свою чергу противники цієї позиції наполягають , що зіткнення почали саме учасники проросійського мітингу , і вони ж проявляли максимальну агресію. Такий же висновок можна зробити , переглянувши безліч наявних відео та фото на цю тему. На їх користь також свідчить той факт, що хлопець, чия загибель підтверджена , був учасником мітингу за єдину Україну .

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру