У Донецьку арештовані перші четверо з організаторів убивств українців. Кара буде жорсткою…

Дата: 14.03.2014
Автор:

Зальотні тварюки били і вбивали українців на нашій землі...

Усі особи, причетні до загибелі і поранення людей у Донецьку, мають бути негайно затримані та покарані відповідно до чинного законодавства.

Таке термінове доручення Міністерству внутрішніх справ дав в.о. Президента України Олександр Турчинов.

“Учора ввечері в Донецьку сталися жахливі події, внаслідок яких матері знов ховатимуть своїх дітей, а лікарні заповнені пораненими. Це велика трагедія. Від імені української влади я висловлюю глибоке співчуття сім’ям постраждалих”, – йдеться в заяві в.о. Президента.

“Кадри жахливого побоїща вже облетіли весь світ. Найцинічнішим є те, що пролилася кров громадян України, які у себе вдома, в рідному місті вийшли на мітинг з підтримкою цілісності нашої країни. Ось справжнє обличчя засланих казачків-сепаратистів, які спричинили бійку. Їм та їхнім господарям в Кремлі неважливі життя людей, яких вони нібито зібралися захищати. Це має усвідомити кожен українець”, – підкреслив Олександр Турчинов.

“Тому я звертаю увагу керівництва Міністерства внутрішніх справ та Донецької області на те, що такі трагедії не мають повторитися. Я даю термінове доручення негайно розібратися в ситуації, затримати усіх причетних до пролиття крові та в установлений законом спосіб покарати їх за вчинені злочини”, – заявив в.о. Президента.

Натомість в.щ. міністра внутрішніх справ Аваков вже заявив про те, що арештовані перші четверо з нападників. Решту озвірілих гастролерів, які вчинили безчинства в українському місті, теж буде відловлено і жорстко покарано згідно Законів України.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру