Українці підтримали вступ до ЄС і НАТО

Дата: 11.03.2014
Автор:

Канал «1 +1» провів опитування «Всенародний інтернет-референдум», під час якого українці  підтримали необхідність вступу до НАТО і приєднання до Євросоюзу .

Інтернет-користувачі мали можливість висловитися з приводу трьох питань : вступу до НАТО , інтеграції з Євросоюзом та впровадження в Україні двох державних мов – української та російської, передає ТСН.

Так, більшість опитаних висловилася за вступ України в НАТО ( майже 80 тис. чоловік). Негативно на відповідне питання відповіли менше 35 тис. опитаних.

Крім того , українці активно підтримали тезу, що Україна повинна подати заявку на вступ до ЄС. «Так» відповіли більше 88 тис. осіб, що становить 77 % опитаних.

Менш однозначним виявилося голосування з мовного питання. Так, дві офіційні мови в Україні підтримали менше 49 тис. опитаних ( 43 %), негативно висловилися трохи більше респондентів – 65 тис. людина, що становить відповідно 57 %.

Відзначимо, що в опитуванні взяли участь більше 100 тис. чоловік. Голосувать могли тільки інтернет-користувачі, що знаходяться в Україні. Таким чином намагалися виключити чинник ботів .

Варто відзначити, що опитування не є репрезентативним . Як повідомлялося раніше, в ЄС готові негайно підписати з Україною політичну частину угоди про асоціацію. Президент Єврокомісії Жозе Мануель Баррозу заявив, що Євросоюз має борг перед Україною, адже за євроінтеграцію загинуло 100 людей.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру