У Донецьку міліція разом з СБУ затримали співробітника військової розвідки Росії

Дата: 11.03.2014
Автор:

Працівника ГРУ ГШ РФ затримали у Донецьку ввечері 10 березня. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

«В Донецьку увечері затримали разом з СБУ російського ГРУшника за певних компрометуючих цю спецслужбу обставинах», – написав Авіваков.

За його словами, наразі невідомо, чи захоче СБУ оприлюднювати цей факт

«От не знаю, чи захоче завтра Валентин Наливайченко про це говорити чи віддасть перевагу поки замовчуванню?!», – зауважив Аваков.

Як вже повідомлялось, 6 березня у Донецьку заарештували самопроголошеного проросійського «губернатора» Павла Губарєва. До цього, вночі, проросійські радикали спробували захопити приміщення регіонального телеканалу «Донбас». Захоплення не вдалося. Через вторгнення ефір довелося перервати, але телеканал не перейшов під контроль нападників.

Нагадаємо, раніше управління СБУ в Донецькій області за підозрою в посяганні на територіальну цілісність України відкрило кримінальне провадження проти Губарєва.

Загалом Служба безпеки відкрила 11 кримінальних проваджень за фактами захоплення держаної влади та посягання на територіальну цілісність України.

Тиждень.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру