Федерація Бойового Гопака закликала керівництво України застосувати силу до окупантів у Криму

Дата: 09.03.2014
Автор:

Володимир Пилат

Оприлюднено Звернення Президента Міжнародної Федерації Бойового Гопака В.С.Пилата до Керівників Держави, лідерів нації та народу України.
Вельмишановний Голова Верховної Ради України та в.о. Президента України Турчинов Олександр Валентинович, вельмишановні депутати, у ваших силах зберегти цілісність Української Держави та недоторканість її кордонів.
Події останніх днів підтвердили агресивні наміри Кремля. Тотальна брехня керівників Росії, Думи, Парламенту та Кабінету Міністрів стосовно подій, що відбуваються в Україні, створення Кримського Парламенту під дулами автоматів та прийняття рішення про прийняття Криму до складу Росії слід розцінювати як акт насильства.
Присутність російських військ, від яких Путін відхрещується і називає їх самообороною Криму слід розцінювати як терористичні угрупування , які незаконно знаходяться на території України і, погрожуючи зброєю корінному населенню Криму, змушують його до сепаратистських дій.
Вельмишановний Олександр Валентинович Турчинов, прошу Вас:
1. Терміново скликати позачергове засідання Верховної Ради України і проголосувати за запрошення миротворчого контингенту ООН, військ НАТО, а також сусідніх держав: Естонії, Латвії, Литви, Польщі, Чехії, Турції для стабілізації ситуації в Україні.
2. Прошу Вас як в.о. Верховного Головнокомандуючого військ України оголосити надзвичайний військовий стан в Україні і терміново ввести війська МВС на територію АР Криму з метою арешту озброєних людей невідомої військової приналежності.
3. Як в.о. Верховного Головнокомандувача прошу Вас дати розпорядження Воєнно-Морському Флоту України підсилити діючі в Криму військові частини додатковим контингентом, зброєю і харчами.
4. Прошу Вас як в.о. Верховного Головнокомандувача ЗСУ якомога швидше очистити Перекопський перешийок від незаконних військових формувань і відкрити доступ військам ЗСУ безперешкодно ввійти на територію АР Крим.
Виконання даних завдань та пропозицій пошу вирішити в максимально короткий термін не пізніше понеділка 10 березня 2014р.
З повагою
Президент Міжнародної федерації Бойового Гопака В.С.Пилат

«Міжнародна Федерація Бойового Гопака»

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру