У Криму маріонеткова “влада” заблокувала два українські телеканали

Дата: 07.03.2014
Автор:

У Криму заблокували мовлення «5 каналу» та «1+1», повідомляють співробітники українських телеканалів півострова. Проте почав мовлення російський телеканал «Росія 24», на тому місці, де був канал «Чорноморка».

Також 6 березня вранці в Севастополі стався інцидент нападу на 5-й український телеканал, коли його репортери разом з іншими київськими ЗМІ намагалися взяти інтерв’ю у військових, повідомляє «5 канал».

Самопроголошена влада Криму, підконтрольна Росії, ще раніше погрожувала відключити українські телеканали за «однобічне висвітлення подій, що відбуваються в Криму».

«Якщо негативна інформаційна кампанія не припиниться, ми будемо змушені перекрити потоки необ’єктивною і брехливої інформації, щоб уберегти місцеве населення від негативного впливу», ― заявили в Радміні АРК.

Разом з тим у соцмережах з’явилися коментарі з приводу інформаційної блокади з боку кримських властей.

«Так, і цю культуру вони несуть у Крим, невже вони думають, що кримчани такі відсталі!?», ― прокоментували повідомлення першого віце-прем’єра Криму Рустама Теміргалієва на його сторінці в Фейсбук з приводу переорієнтації АРК на проросійські ЗМІ. До того ж, самопроголошена “влада” автономії забула про таке “чудо” сучасного світу, як Інтернет: у сайтів  ”5 каналу” і “1+1″ тільки зростає відвідуваність – адже всі новини там оперативно дублюються – разом з відео, яке таке страшне для окупантів і їхніх посіпак…

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру