Чергова порція брехні від російського телебачення: розказуючи про “біженців з України до Росії”, показують чергу… на кордоні з Польщею

Дата: 02.03.2014
Автор:

Кадр з брехливого сюжету російських "журналістів"

Російський “Первый канал” розповідає про “посилення потоку мігрантів з України до Росії”, а ілюструє ці повідомлення чергами авто на кордоні з Польщею. Як каже у таких випадках Задорнов, який вважає себе видатним російським гумористом, – “Ну, тупиє!” …

Відповідний сюжет був показаний в ефірі російського ТБ у неділю.

Як повідомляється в сюжеті, за останні два тижні “втікаючи від безладів” з України в Росію утекло уже близько “140 тисяч людей”.

При цьому у сюжеті показані черги авто на пропускному пункті “Шегині—Медика”, який знаходиться на кордоні України та Польщі.

Як написав громадський активіст Віталій Уманець, на українсько-російському кордоні все спокійно, ніяких черг чи ажіотажу не спостерігається.

Як відомо, в останні дні більшість російських ЗМІ поширюють масу неправдивих повідомлень про ситуацію в Україні.

Зокрема їх зловили на брехні про те, що українські військові у Криму масово складають зброю і приймають російське громадянство.

Натомість у керівництві ЗСУ запевнили, що усі військові у Криму вірні своїй присязі і будуть відстоювати інтереси українського народу до останнього набою.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру