Андрій Макаревич переконаний: якщо Росія лізтиме в український Крим, вона отримає великі проблеми

Дата: 26.02.2014
Автор:

Андрій Макаревич, лідер гурту «Машина времени», прокоментував ситуцію в Криму в ефірі телеканалу «Дождь», пише Еспресо ТБ.

Він переконаний, що російські розмови на тему того, що «добре б Крим нам повернути» – це дуже небезпечна провокація.

«У нас, на жаль, в політиці є провокатори і негідники. Перш за все, не завадило б пам’ятати, що вже майже чверть століття (насправді – пів століття – ред.), Крим є територією суверенної держави України. І що б у них там зараз не відбувалося, це, перш за все, їх внутрішня справа», – каже він.

«Нам кажуть, що громадяни Криму хочуть до Росії. Але нам не кажуть, яка кількість громадян Криму хоче в Росію. Десять, двадцять, тисячі чи, може, десятки тисяч, чи п’ятдесят? А там ще живуть кримські татари, українці. Якщо ми хочемо отримати Абхазію № 2, вже серйозного ворога в особі України, то треба ці дурниці продовжувати», – зазначає музикант.

На його думку, історичні події такого масштабу (про революцію в Україні – авт.) завжди супроводжуються масою перегинів і дурниць з усіх боків, як зсередини, так і зовні.

Макаревич також вважає, що скільки б громадяни не слухали різних радіостанцій і не дивилися різних телепрограм, все одно справжньої правди не дізнатися.

«У мене в Україні багато друзів у різних містах, я хвилювався за них, я їм телефонував, вони телефонували мені. Завжди все виявлялося не зовсім так, як пропагували по наших головних телеканалах», – ділиться він.

www.pohlyad.com

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру