У Росії готуються захищатися від “штурму” Океану Ельзи” – “страшних украінскіх націоналістов”

Дата: 24.02.2014
Автор:

Депутат Законодатєльного собранія Петербурга Віталій Мілонов направив відкритий лист міністру культури РФ Володимиру Мединському з вимогою заборонити концерт української групи “Океан Ельзи” в Петербурзі , повідомляє “РИА Новости”.

На думку Мілонова , музиканти , які активно підтримують активістів Майдану, давно займають переконані антиросійські і русофобські позиції. Зокрема, як пише він у листі , Вакарчук “нє скриваєт своіх націоналістічєскіх взглядов, сімпатізіруєт украінскім коллабораціоністам врємьон Вєлікой Отєчєствєнной войни, вистпаєт протів ввєдєнія в странє русского язика как второго государствєнного”.

Мілонов просить Мединського внести Вакарчука в “чорний список” небажаних для в’їзду в Росію осіб ” як активного і непримиренного противника російської держави ” , – йдеться у зверненні.

У теж час депутат відзначає , що ” Океан Ельзи є талановитим і сильним музичним колективом . Однак якщо музикант вибирає замість творчості займатися політичним активізмом , то він повинен усвідомлювати , що його політична діяльність може мати певні наслідки, – зазначено в листі.

Виступ колективу планується в Петербурзі Льодовому палаці 31 березня в рамках гастрольного туру на підтримку нового альбому “Земля” .

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру