Кернеса і його сепаратистів попереджено про кару за злочинну спробу розколу України

Дата: 22.02.2014
Автор:

"Це - "вєлікій і грозний" головнокомандувач "Украінскава фронта". Його звуть Кернес Генадій Адольфович

Ігор Коломойський, один з найбільших українських власників «заводів і пароходів» дав свою, дуже критичну, оцінку заходів, до яких зараз вдається мер Харкова Геннадій Кернес, щоб організувати З’їзд депутатів усіх рівнів Південно-Східних областей України, АР Крим та м. Севастополя.

Про це повідомляє «Преса України» за посиланням на Цензор.нет.

Коломойський, зокрема, заявив: «На моїй рідній Дніпропетровщині сепаратизм не пройде. Сепаратизм не пройде ні в одному південно-східному регіоні нашої країни. Я хочу, щоб всі політики тверезо подивилися на ситуацію і формували свою позицію насамперед з урахуванням Конституції України та Кримінально-процесуального кодексу. Той, хто спробує піти проти єдності України, обов’язково програє».

«І я спеціально хочу звернутися до однієї людини – мера Харкова пана Кернеса. Геннадій Адольфович, відкриття саме вами «Українського фронту» я вважаю недорозумінням. Командувати фронтом і вести його в бій ви отримаєте моральне право, коли перш за все самі займетеся своєю бойовою підготовкою, а не велоспортом, і коли почнете ризикувати самим собою або своїми близькими. А сепаратистські заяви вам варто робити тільки в тому випадку, якщо ви свого сина будете відправляти на екскурсію не на Мальдіви, а в Дагестан, або на вокзал у Волгограді – нехай подивиться і поділиться враженнями. Може це протверезить вашу дуже гарячу голову. Не дай Бог вам дивитися в очі матерям синів, які можуть не повернутися з організованого вами фронту. Україна ніколи не вела загарбницьких воєн, але і своєї землі ні п’яді не віддасть. Пан Кернес, якщо ви починаєте грати долями мільйонів людей, ви можете дуже серйозно ускладнити свою і так непросту власну долю. Подумайте про це», -попередив український олігарх.

Нагадаємо, що сьогодні, 22 лютого, в Харкові заплановано зібрання представників місцевої влади Південно-Східної України. Зважаючи на останні події, що трапилися в країні, існує великий ризик, що цей з’їзд прийме певні сепаратистські заяви.

Крім того, з’явилася також інформація про те, що до Харкова вилетів і Віктор Янукович з найближчим оточенням.

21 лютого СБУ оприлюднила заяву про недопустимість проведення «сепаратних переговорів із представниками іноземних держав» та попередила про те, що «Службою безпеки вживатимуться жорсткі заходи з припинення посягань на територіальну цілісність і недоторканність України та притягнення причетних до такої діяльності осіб до кримінальної відповідальності».

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , , , , , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру