Глава російського інформагентства: “Слава Росії! Слава Україні! Героям слава!”

Дата: 07.02.2014
Автор:

Глава російського інформаційного агентства «Новый Регион» Олександр Щетинін зробив спеціальну заяву, в якій повідомив, що залишає посаду головного редактора агентства. Причина відставки – посилення тиску на російські редакції агентства з боку влади РФ через висвітлення подій в Україні.
Як повідомив Олександр Щетинін «NR Baltija», він має намір просити політичний притулок у Литві. Ось текст його офіційної заяви, яку він опублікував на своїй сторінці в Facebooke:
«Колеги, друзі, ну і, природно, правоохоронні органи. Я багато років (майже сімнадцять) займався «Новим Регіоном» (WWW.NR2.RU) – російським інформаційним агентством, що входять в десятку найбільш відвідуваних новинних сайтів Росії. Я з однодумцями і створив це мережеве агентство, в 1997 році.
Враховуючи ситуацію в Україні і посилення тиску на російські редакції агентства з боку влади РФ, щоб не підводити своїх російських партнерів і журналістів (вивести їх з під удару – у кожного з них свій бізнес), я прийняв рішення – скласти з себе всі займані мною посади в РІА «НР».
Відтепер я займаюся лише київською редакцією (WWW.NR2.COM.UA) і беру на себе всю відповідальність за її діяльність. Особливо за створену мною рубрику «Євромайдан»: http://www.nr2.com.ua/euromaidan/
Всі інші редакції (російські) діють тепер самостійно, за своїм алгоритмом – ми завжди були мережевою структурою – і НІЯК більше не пов’язані з моїм ім’ям.
Згаданим вище правоохоронним органам хочу зауважити, що шукати мене марно. За роки мандрівок по світу я створив достатню кількість редакційних баз, з яких може вестися діяльність київської редакції. Я і в Горно-Алтайську, і в Бангкоку, в Усть-Камчатську і на Пхукеті, в Новокузнецьку, Стамбулі, Куала-Лумпурі, Сінгапурі та Гонконгу. А може бути, навіть і в Севастополі.
Я, росіянин (по крові і переконаннях), близько до серця взяв ідеї української народної революції. І буду з нею до кінця. Перемога буде за нами. Ворог буде розбитий! Це не гасла, це вистраждані мною слова. Слава Росії! Слава Україні! ГЕРОЯМ СЛАВА! »

NR2.ru

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , , , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру