Кравчук поставив на місце представника Росії, який гасло «Слава Україні!» називає нацизмом

Дата: 04.02.2014
Автор:

Перший президент Леонід Кравчук закликав надати українцям право самим визначати власне майбутнє.

Про це він заявив вчора під час круглого столу, передає ТСН.

На заході обговорювали, чи загрожує Україні радикалізм. На переконання Кравчука, в Україні проблеми не з радикалізмом, а з ухваленням демократичних законів.

Доводячи це, він ледь не розсварився із головуючим на круглому столі. Росіянин Борис Шпігель, президент руху «Світ без нацизму», переконував, що в Україні процвітає нацизм, бо на барикадах почули гасло «Слава українцям», а на Майдані переважають туристи.

Екс-президент України Леонід Кравчук

Перший президент порадив закордонним гостям не вказувати, де і як ходити українцям. Промову Кравчука у залі зустріли аплодисментами.

«Я не бачу тут причин неонацизму. Тут інші причини. Тут причини згортання або скорочення, звуження демократії», – сказав Кравчук.

Представник Росії Борис Шпігєль

«Вони кажуть, що здебільшого там гуляють туристи, які дивляться, що відбувається на Майдані. Це страшно чути», – заявив Шпігель.

«Я не думаю, що задача круглого столу – куди хоче йти Україна. Це вирішить український народ і не треба його позбавляти права вирішувати самому», – зазначив Кравчук.

«Е-е, шановний, ми міжнародна правозахисна організація», – відповів Шпігель. «Я вас не перебивав, я вам зауваження не робив. Я вам розповідаю, що відбувається в Україні!», – різко зреагував Кравчук.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру