Раша-”гуморист” Задорнов і не збирається вибачатися за хамство на адресу українців

Дата: 09.01.2014
Автор:

"Русскій богатирь" Задорнов регулярно обгиджує Європу, проте сам живе не у своїй" вєлікой Россіі", а у європейській Латвії - у місті Юрмала

Михайло Задорнов і думати забув про «єврохохлів» і Майдан, і Київ», ‒ переконує прес-секретар росіянина Юлія Єлісеєва.

Йому це зараз взагалі нецікаво, ‒ цитує представницю Задорнова ТСН.

«Михайло Миколайович висміював безпринципність і підлість багатьох з тих, хто прийшов на Майдан, висміював бажання «вступити в Європу» ‒ заради самих же українців, бо знає більше і щиро переживає за вибір українців та події, що відбуваються в Києві», ‒ пояснили висловлювання Задорнова у його прес-службі.

«Років десять тому до нього вже приходили після виступу в Києві і погрожували, що заборонять в’їзд до України, яку він дуже любить. Він відповів: «Найстрашніше було б, якби ви заборонили мені виїзд!» ‒ додали в прес-службі.

«Зазначу, що ніяких вибачень Михайло Миколайович приносити не буде, навіть якщо йому заборонять в’їзд до України», ‒ резюмувала Єлісеєва.

Нагадаємо, російський сатирик Михайло Задорнов озвучив свою позицію щодо ситуації, яка розгортається в Україні.

Про це він розповів в ефірі однієї з російських радіостанцій «Радіо Неформат», – пише iPress.

«Єврохохли так звані… нас звинувачують, що Росія робить Україну колонією. Яка може бути колонія з країни, яка нічого не виробляє?! Звичайно їм треба допомогти, щоб вони стали на ноги», – заявив гуморист.

«У мене пінка для гоління – українська, нею навіть голитися не можна. Цукерки їсти неможливо», – повідомив він.

«А Кличко! Як вам подобається ця людина, яка була вихована радянською родиною, якого виховала радянська школа боксу і який платить податки в Німеччині і хоче приліпити України в Європу, хоче підсунути, підкласти Україну під Європу. Це його власне бажання. А такий класний наш богатир був колись», – бідкається Задорнов.

Гуморист також поцікавився, як йдуть справи на Майдані: «А до речі, Майдан розбігся вже, чи вистачає ще у олігархів грошей його утримувати?».

«Їм все треба перевести на «євро»: «Євромайдан», «ЄвроХрещатик», «ЄвроКиїв». Одне тільки місто буде чинити опір – «ЄвроДонбас» не допустить, щоб його так ображали», – переконаний Задорнов.

Раніше повідомлялося, що у МЗС не хочуть реагувати на «єврохохлів» Задорнова. Цікаво, що сам старенький “метр” російської сцени жити в Росії не хоче. Хоча міг би оселитися десь під рідними “бєрьозкамі” в Тамбові або Урюпінську – віддає перевагу Юрмалі у Латвії, хоча ніколи не забуває наговорити зі сцени перед російською публікою гидоту про Прибалтику, Європу, Америку і кого завгодно – тільке не про “велику” Росію.

www.volynpost.com

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , , , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру