Керівники МЗС Німеччини та Польщі висловили підтримку громадянам України, які хочуть в ЄС

Дата: 27.11.2013
Автор:

Мирні демонстрації в Україні є доказом того, що громадяни хочуть наблизити країну до Європейського союзу. Про це повідомили  в спільній заяві міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський та міністр закордонних справ Німеччини Гідо Вестервелле, передає прес-служба МЗС Польщі.

“Мирні демонстрації, проведені в Києві та інших містах України є доказом того, що українці хочуть наблизити країну до Євросоюзу”, – йдеться в повідомленні.

“Ми поділяємо бажання і декларуємо свою підтримку українському народу, який міг би бути – і ще має шанс бути – основним вигодоотримувачем безпрецедентної пропозиції, зробленої ЄС, що складається з тісного політичного та економічного співробітництва”, – сказано в документі.

Згідно з заявою міністрів, пропозиція з амбітними умовами укладення угоди залишається в силі.

“Це вимагає від політичних лідерів країни продемонструвати рішучі дії та прогрес у виконанні умов, встановлених в грудні 2012 року”, – сказано в заяві.

“Ми вважаємо, що асоціація з ЄС відкриває для України кращі можливості для економічного розвитку та модернізації для забезпечення більш благополучного і сталого майбутнього українців”, – йдеться в заяві.

www.rbc.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , , , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру