По всій Україні плануються акції протесту проти згортання європейського курсу. Терміновим рішенням суду акції на Майдані Незалежності заборонено…

Дата: 22.11.2013
Автор:

Окружний адміністративний суд Києва прийняв рішення про обмеження проведення акцій на Майдані Незалежності в Києві 22 листопада.

Про це повідомив лідер громадської організації “Коаліція учасників Помаранчевої революції” Сергій Мельниченко на своїй сторінці в Facebook.

“21.11.13 Київська міська державна адміністрація звернулася до Окружного адміністративного суду м. Києва з позовом про обмеження реалізації права “Коаліції Учасників Помаранчевої Революції” та інших суб’єктів щодо проведення мирних зібрань”, – написав він.

“Позов КМДА було задоволено повністю”, – повідомив активіст.

“Суд постановив заборонити “Коаліції Учасників Помаранчевої Революції” та іншим суб’єктам під час проведення мирних масових акцій встановлювати малі архітектурні форми у вигляді наметів, кіосків, навісів, у тому числі тимчасових та пересувних, із 22 листопада 2013 року по 7 січня 2014 року на Майдані Незалежності, вул. Хрещатик та Європейській площі у м. Києві”, – перерахував Мельниченко.

“Оскільки окрім відповідача судовою постановою обмежено право щодо мирних зібрань також іншим суб’єктам, то виконувати цю постанову повинні всі без виключення. Тож, проведення акції протесту на “Євромайдані” тепер теж обмежено судом”, – уточнив він.

Наразі адвокати організації готують матеріали для подачі апеляційної скарги на неправосудне рішення Окружного адмінсуду м.Києва.

Напередодні, ввечері 21 листопада на Майдані Незалежності в Києві зібралася велика кількість людей, обурених рішенням уряду України припинити на невизначений термін процес підготовки до підписання угоди з Євросоюзом.

Протестні акції на підтримку європейського курсу України сьогодні, 22 листопада, заплановані по всій Україні – від Львова до Донецька.

www.pravda.com.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , , , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру