Блискуча пародія ТСН ущент розбомбила антиукраїнську істерію російського телеканалу

Дата: 04.11.2013
Автор:

Російські експерти не приховують, що інформаційна війна – це лише намагання приховати провал у створенні Євразійського Союзу, який без України стає безглуздим, повідомляє телеканал “1+1″.

 Минулого тижня на федеральному телеканалі стартував проект “Розлучення по-українськи”, який щодня розповідає про негаразди в нашій економіці і лякає росіян тяжкими буднями для тих, хто вирішив повернутися обличчям до Європи.

 Зокрема, нам пророкують майбутню катастрофу після підписання угод про Асоціацію з ЄС. Утім, навіть російські експерти не приховують, що інформаційна війна – це лише намагання приховати провал у створенні Євразійського Союзу, який без України стає безглуздим.

Примітно, що телеведучий Дмітрій Кісєльов, який тепер із Москви віщує Україні евтаназію, ще недавно був головним політичним рупором одного з українських телеканалів і так само палко пропагував політику тодішньої української влади.

Тележурналісти ТСН вирішили зробити пародію на антиукраїнські агітаційні промови російського телеведучого, замінивши лише Україну на Росію. Одна блискуча пародія легко перекрила всі потуги сусідського “журналіста”, чий злобивий цикл телепередач про Україну не користується популярністю навіть у самих росіян – принаймні, тих, хто “дружить з головою”…

Телепародію від ТСН “1+1″ можна побачити тут: http://www.youtube.com/watch?v=KxECmpJMPTs

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру