Козаки в Києві написали листа “кремлівському хану”

Дата: 13.10.2013
Автор:

Автори новітнього козацького насмішкуватого листа

До дня Покрови та Дня Українського козацтва активісти руху “Українська Патріотична Альтернатива” написали листа Президенту Росії Володимиру Путіну на Софіївській площі в Києві біля пам’ятника Богдану Хмельницькому, передає кореспондент УНН.

На площі в Києві зібралося кілька десятків людей під синьо-жовтими та червоно-чорними прапорами. Лист написаний у відповідь на намагання Володимира Путіна затягти українців у Митний союз і багато в чому нагадує славнозвісний “Лист козаків турецькому султану”.

“Українські козаки – кремлівському хану – хаму, пахану, шайтану. Як наші прабатьки до султана, так і ми – козаки, та весь люд Руси-України до тебе, за всі твої вимоги до нас, відказуємо: ти – шакал кремлівський, а твій “мір” с…ський. Який ти старший брат? Мерянський нащадок, продовжувач Орди. Не матимеш ти нас у Мутному ярмі, твоїх погроз не боїмося. Ти – Чечні людожер, Грузії чавитель, пірат Азова, білої Руси фурункул, світовий енергодушитель, ядерний дикун. Хай би взяв тебе ч..т, застроми собі трубу і свій газ… Поцілуй же ось куди нас! Ось так тобі відповіли українці, плюгавче! р.Б. 2013 м.Х.д.14″, – написали активісти.

Лист підписало кілька десятків людей, активісти планують передати його завтра до посольства Російської Федерації.

Джерело: УНН

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру