Українці, до телеекрану! Полюбуйтесь, як Кличко битиме Повєткіна посеред Москви…

Дата: 05.10.2013
Автор:

Ми не кажемо зарані “гоп”, ми просто констатуємо факт: зовсім мало часу залишилося до 22 години за київським чесом, коли на ринзі у Москві зійдуться два олімпійські чемпіони з боксу –  і українець Володимир Кличко прикладеться кулаком до любителя носити футболку з написом “Русскій вітязь” Алєксандра Повєткіна. Цей бій мав відбутися ще в “помаранчеві” часи України, в 2008 році, та Повєткін тоді не вийшов, зіславшись на травму. Тепер же поєдинку вже ніщо не стане на заваді.

Давній ворог братів Кличків, супертяж Дерек Чисора, який прибув до Москви полюбуватися на поєдинок, каже, що навіть він розуміє, щО цей поєдинок між українцем і росіянином значить для вболівальників у двох державах. Хоча Чесора і “має зуба” на Кличків, та каже, що український боксер набагато сильніший за російського: “Повєткіну не вдасться впоратися з джебом Кличка. Зрештою, український боксер нокаутує російського суперника у 5-у раунді”.

Ветеран боксу Михайло Завьялов більш категоричний: “Повєткін зможе перемогти Кличка, тільки якщо вийде на ринг з бейсбольною битою!..”

“Козацький край” нагадує: пряма трансляція поєдинку Кличка й Повєткіна розпочинається о 22-00 на телеканалі “Інтер”. Приємного перегляду, Україно!

Петро ДОБРО

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , , , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру