Посольство США в Україні засудило безмозглий вчинок музиканта Bloodhaund Gang

Дата: 07.08.2013
Автор:

Посольство США в Україні засуджує дії учасника рок-групи Bloodhaund Gang за наругу над державними прапорами України і Росії під час концертів у Києві та Одесі.

Про це повідомили в прес-службі посольства США в Києві, пишуть“Українські новини”.

“Умисне осквернення національних символів є зухвалим і обурливим. Водночас ми твердо віримо у свободу вираження, що є універсальним правом, забезпеченим Конституцією США і спільною декларацією прав людини”, – повідомили в прес-службі посольства.

“Рок-група Bloodhaund Gang вирішила скористатися цим правом огидним способом, ображаючи Сполучені Штати , а також український і російський народи під час концертів у Києві та Одесі”, – вважають в США.

При цьому у відомстві підкреслили, що посольство США не має ніякого відношення до організації даних концертів та приїзду гурту в Україну, і, відповідно, переадресовує всі запити про додаткову інформацію про трапилися інциденти організаторам концертів та членам групи Bloodhaund Gang.

Скандальний гурт Bloodhound Gang розпочинав тур країнами СНД з України. В Києві на концерті 30 липня “артист поливав сечею сцену” та “прицілювався на синьо-жовтий прапор України, який був на сцені”.

Як повідомляли українські ЗМІ, публіку такий вчинок музиканта тільки розвеселив. Музиканти також вигукували “F**k Russia”, і “народ підтримав”.

Як відомо, Печерське райуправління міліції Києва відкрило кримінальне провадження за фактом наруги над державним прапором України членами американського панк-гурту Bloodhound Gang, а СБУ заборонила приїзджати в Україну музиканту з “нетриманням сечі”. А українські хакери “завалили” сайт Bloodhaund Gang.  Огидний інцидент викликав обурення не лише в країнах, чиї державні символи було спаплюжено – подібні дії не можуть викликати підтримку нормальних людей.

www.istpravda.com.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру