Москва “прилипла” до цукерок “Рошена” з-за курсу України до Європи

Дата: 07.08.2013
Автор:

Кремль обділив цукерками лише власну Росію. Жоден "митний союзник" не захотів підтримати Москву у "війні" з українськими солодощами

Росспоживнагляд заборонив ввезення кондитерських виробів компанії “Рошен” через євроінтеграційні процеси в Україні. Таку думку висловив заступник генерального директора Центру Разумкова Валерій Чалий у ефірі “Ера-FM”.

“Час прийняття рішення, його тональність показують, що це свідома реакція на євроінтеграційний процес України. Проблема Росії – завернути Україну в іншому напрямку. Це не поодинокий випадок. Були питання стосовно сирів, труб”, – сказав Чалий.

За його словами, ситуація з “Рошен” – це удар не тільки по власнику корпорації Петру Порошенку, а і по оточенню президента Віктора Януковича.

“Порошенко – політик, який орієнтується на європейську інтеграцію, потенційний кандидат у мери Києва. Очевидно, не так багато людей, які не прив’язані безпосередньо до чинної влади. Те, що його вибрали не випадково – зрозуміло. Але мета інша. Думаю, наступною мішенню буде оточення Віктора Януковича”, – зазначив Чалий.

Нагадаємо, Росспоживнагляд заборонив ввезення кондитерських виробів компанії “Рошен” на територію РФ з причини невідповідності вимогам до якості і безпеки.

Позапланові перевірки продукції “Рошену” були проведені компетентними органами Білорусі, Казахстану, Таджикистану і Молдови, які підтвердили відповідність української кондитерської продукції нормативним документам.

www.gazeta.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру