Роль Степана Бандери у кіно зіграє… Ді Капріо?

Дата: 13.07.2013
Автор:

10 та 11 липня низка ЗМІ поширила інформацію про те, що відомий український режисер Олесь Янчук запросив зіграти американського актора Леонардо ді Капріо у своєму фільмі про Степана Бандеру. Сам режисер у коментарі ZAXID.NET не спростував і не підтвердив цієї інформації, а лише у жартівливому тоні порадив дзвонити самому акторові.

На уточнююче питання, чи була новина фейковою, Олесь Янчук посміявся і сказав: «Ді Капріо просив усіх журналістів дзвонити йому особисто, бо умови контракту просив не розголошувати».

Випадок нагадує ситуацію з підготовкою до зйомок фільму за “Чорним Вороном” Василя Шкляра, коли говорилося про те, що фільм про холодноярського отамана може знімати Мел Гібсон…

Додамо, що калуське інтернет-видання «Вікна» першим без посилання на джерела інформації повідомило, що режисер Олесь Янчук запропонував голлівудському актору Леонарду ді Капріо зіграти у його фільмі про Степана Бандеру. Зйомки стрічки нібито відбуватимуться на батьківщині героя у Старому Угринові Калуського району на Прикарпатті, а також у Кракові, Варшаві, Римі та Мюнхені.

Довідка

Олександр Янчук – український режисер, продюсер, народний артист України. Народився 29 вересня 1956 року у с. Фастів Київської області. 1984 року закінчив КДІТМ ім. І.Карпенка-Карого, працював асистентом режисера на Київській кіностудії художніх фільмів ім. Олександра Довженка. 1989 року дебютував як постановник — короткометражним фільмом «В далеку путь».

Фільми: «Випадок у ресторані» (1985), «В далеку путь» (1989), «Голод-33» (1991), «Атентат — Осіннє вбивство у Мюнхені» (1995), «Нескорений» (2000), «Залізна сотня» (2004), «Владика Андрей» (2008), «Таємний щоденник Симона Петлюри» (вийде 2014 року).

www.ZAXID.NET

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру