У Черкасах провели спортивні змагання на честь командувача УПА Романа Шухевича

Дата: 01.07.2013
Автор:

30 червня у Черкасах проведені спортивні змагання приурочені до дня народження генерала-хорунжого, головнокомандувача УПА Романа Шухевича.

У змаганнях взяло участь півтора десятка молодих людей не тільки з Черкас, але і з Золотоноші та Корсунь-Шевченківського, – повідомили “Козацькому краю” у прес-службі ВМГО “Сокіл”.

Юнаки та дівчата, об’єднані командним духом та бажанням до перемоги, показали високі результати у бігові на 2000 метрів (де найкращим був 14-річний Михайло Кучменко), стрільбі, плаванні (перемогла Марічка Степаненко) та відтисканні (Сергій Фесенко виконав 55 разів за хвилину).

У результаті, у заліку перемогла команда «Білий Сокіл» (Сергій Фесенко та Михайло Кучменко). Усі учасники нагороджені значками та грамотами, а переможці отримали цікаві призи.

«Ми задоволені проведеними змаганнями. До змагань ми намагалися добирати вправи, які були б найбільш різноманітними, а також такі, до яких певний стосунок мав Роман Шухевич, а ми знаємо, що він був бігуном та плавцем, крім того, грав у футбол і кошиківку. Ми вирішили поєднати приємне з корисним і отримали такі змагання», – коментує організатор, активіст «Соколу» Сергій Фесенко.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру