Українці і шведи знову стануть пліч-о-пліч на Трухановому острові. Там буде Рок’N’Січ

Дата: 02.06.2013
Автор:

Уже восьмий рік поспіль найвідоміший рокер України та лідер гурту «Воплі Відоплясова» Олег Скрипка збирає рок-музикантів на чистій землі, щоб пограти чистий рок на фесті «Рок’N’Січ». У Києві на Трухановому острові 8 і 9 червня зійдуться у рок-битві українці та шведи, поглянути на це зможуть усі цілком вільно.

Все, як завжди, буде круто, одночасно з трьох сцен фестивалю буде гриміти рок-музика молодих музикантів, ну і, звичайно, почесних ветеранів року.

Кілька років тому фестиваль “Рок’N’Січ” з суто музичної події трансформувався в екологічну акцію. Тож гості фестивалю, окрім рок-н-рольного драйву, отримують ще неабияку насолоду від посадки дерев, наприклад.
Який еко-проект буде здійснений на “Рок’N’Січ 2013″, стане відомо 3 червня – о 12.00 на Трухановому острові відбудеться передфестивальна толока. Хоча у “Фейсбуці” деякі відвідувачі кажуть, нібито еко-культура і традиції, котрі пропагує Олег Скрипка, дещо дисонують із реальністю. Адже саме в той час, коли Труханів острів буде “трухати” від гучного року, пташки мали б розмножуватися. А чи до вподоби їм буде такий музичний фон?
Щоб не було непорозумінь, Олег Скрипка разом із досвідченими орнітологами має провести прес-конференцію і довести, що пташиному сексу рок не завадить, пернаті, можливо, навіть будуть в захваті.
Але повернемось до фесту, тим паче що цього року він дещо розширить географію, і з суто українського стане міжнародним. На хвилях Дніпра будуть колихатися сцени у вигляді кораблів-”чайок”, з яких дві доби поспіль буде лунати український та шведський рок.
А доки музиканти рватимуть струни, на острові буде працювати екстрим-парк, де шведи та українці покажуть здобутки в екстремальних видах спорту.
Буде десяток молодих і перспективних команд, а вже відомі широкому загалу учасники фестивалю представлені гуртами “ВВ”, “Бумбокс”,”ТНМК”, “Тартак”, “Крихітка”, “СКАЙ”, “Кому вниз”. Зі Швеції чекають “Pain” , “Clawfinger” і “Helltrain”.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру