У столиці пройде Фестиваль “Фортеця Київ”

Дата: 17.05.2013
Автор:

18 травня 2013 року в Києві на території музею «Київська фортеця» (вул. Госпітальна, 24а) відбудеться Фестиваль здорового покоління «Фортеця КИЇВ». Початок о 16:00.
Фестиваль спрямований на пропагування здорового способу життя, спорту, туризму; бережливого ставлення до історичних пам’яток, дотримання чистоти довкілля та відданості національним традиціям.

Тут виступатимуть музичні колективи Києва та України: «Тінь Сонця»«Веремій»«Троя»«Фолькнери»«Колір ночі», а також кобзаря Святослава Силенка. Відбудеться неймовірне фаєр-шоу від театру вогню «ПротиНочі» та показові виступи козаків Міжнародної Федерації Бойового Гопака! Окрім того ви зможете взяти участь у школі автентичного танцю від музичного колективу «Буття» та відвідати етно-ярмарок! Початок дійства: 16:00.

Добиратись: від станцій метро «Палац Спорту» або «Печерська». Їхати будь-яким транспортом до зупинки «Музей Київська Фортеця» (від «Печерської» – в бік Бесарабки, від «Палацу Спорту» – вгору по бульвару Лесі Українки): http://www.youtube.com/watch?v=Lz–KYj60Rw

Вхід на фестиваль передбачений за перепустками. Перепустка на фестиваль надається на основі благодійного внеску в розмірі: 70 грн (за завчасним замовленням), 90 грн (в день концерту).

Завчасне замовлення перепусток на фестиваль можливе у крамниці «Український стиль та музика» (перехід під Майданом Незалежності) або в Центрі Національного Відродження (вул. Ярославів Вал, 9: перший поверх).

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру