9 ТРАВНЯ у Львові: рішенням суду намагаються запобігти сутичкам мітингувальників

Дата: 09.05.2013
Автор:

У Львові заборонили проводити масові заходи 9 травня. Відповідне рішення ухвалив окружний адміністративний суд за клопотанням міської влади. Заборона передбачає виняток: на офіційні заходи вона не поширюється.

Львівський окружний адміністративний суд заборонив проведення акцій 9 травня у Львові, крім тих, які передбачені як офіційні заходи. Про це в четвер, 9 травня з посиланням на начальника юридичного управління Олену Пайонкевич повідомила прес-служба Львівської міськради.

Нагадаємо, позовну заяву до Львівського окружного адмінсуду Львівська міська рада направила 8 травня. Юридичне управління міськради наполягало, що задекларовані у заявках акції можуть спричинити загрозу громадській безпеці. За станом на кінець дня 8 травня до Львівської міської ради надійшло всього 23 заявки на проведення заходів 9 травня.

Відзначимо, 9 травня 2011 року під час святкування Дня Перемоги у Львові відбулися численні зіткнення і сутички. Зокрема, біля Пагорба Слави група молодих людей прорвала міліцейський кордон і спробувала перешкодити розгортанню червоного прапора. Також у російських дипломатів на шляху до Пагорба Слави у Львові відібрали і розтоптали вінок, який генконсул Росії Олег Астахов мав намір покласти на військовому кладовищі. 

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру