Регіонал-нардеп явився на прес-коференцію у Севастополі у штанях і картузі енкаведиста

Дата: 08.05.2013
Автор:

На фото добре видно: Колєснічєнко - у синіх галіфе, поруч з ним на столі - синій кашкет з червоним околишем - все, "как паложєно" енкаведисту...

Депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко прийшов на зустріч з пресою в Севастополі у формі офіцера НКВД – “контори”, яка мільйонами нищила українців під час сталінських репресій. 

“Я одягнув сьогодні цю форму на противагу тому, що есесівська форма стала атрибутом молодіжного руху на Західній Україні і в центральній частині нашої держави. Я вважаю, що половина тих хлопців, які ходять у фашистській формі, викидають руки в есесівському привітанні, це одурманені і обдурені підлітки”, – цитує Колесніченка видання ”Новый Севастополь“. За словами Колесніченка, сьогодні робляться спроби “перемалювати підсумки Великої Вітчизняної війни для того, щоб перетворити Червону Армію на армію поневолювачів”: “Я переконаний в тому, що жителі міста-героя Севастополя не можуть з цим погодитися. Ось чому так важливо поважати і цю форму, і копію прапора Перемоги, яку на Західній Україні намагаються розтоптати своїми чобітьми есесівські покидьки”, – наголосив “регіонал”.

Нардепу хочеться "повноважень", як у НКВД?

“Свободівець” Олександр Аронець вже відреагував на ці заяви і сказав: “Вадік Колесніченко сьогодні вчергове підтвердив, він є не тільки ідейним нащадком кривавих катів КГБ та інших совєцьких спецслужб, але є діючим КГБістом, нелюдем, який без зайвих докорів сумління одягає форму НКВДистів, які знищили мільйони українців!”.

9 квітня ім’я Колесніченка фігурувало одразу у кількох скандалах: перший – пов’язаний із крадіжкою наукової роботи депутатом у шведського історика, а вже незабаром, на прес-конференції, присвяченій біометричним паспортам, у Колесніченка кинули пакетами з фекаліями.

Ольга БОНДАРЕНКО, www.svidomo.org

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру