Міліція затримала активістів КУПРу, порадувавши комуністів

Дата: 01.05.2013
Автор:

Міліція затримала кількох представників Коаліції учасників Помаранчевої революції (КУПР), які нібито намагалися перешкодити демонстрації комуністів в центрі Києва.
Сьогодні, 1 травня, в центрі Києва проходить демонстрація комуністів, присвячена “Дню міжнародної солідарності трудящих”.

Колону очолюють лідер КПУ Петро Симоненко та народний депутат Адам Мартинюк. Кілька духових оркестрів супроводжують ходу.

Учасники сформували колони. У руках у них прапори Компартії, транспаранти на підтримку Митного союзу з Росією і з антифашистськими гаслами. На багатьох червоні кепки, футболки з серпом і молотом.

Серед учасників ходи багато людей похилого віку, однак є й молодь.

Патрулі міліції розташовані по ходу ходи, через певні проміжки.

Головне гасло акції: “Мир! Труд! Май! – За це треба боротися!”.

Тим часом, як повідомляється, міліція затримала кількох представників Коаліції учасників Помаранчевої революції, які намагалися перешкодити ходу демонстрації комуністів у центрі Києва.

За інформацією Інтерфакс-Україна, міліція не дозволила активістам КУПР забрати плакат у одного їх учасників демонстрації і затримала їх. Двох з Купрівці вивели під руки, а одну активістку правоохоронці винесли на руках. При цьому руки дівчини були вимазані фарбою жовтого і синього кольору.

Тим часом, як повідомив лідер КУПР Сергій Мельниченко, в даний час він і двоє активістів організації знаходяться в автозаку. За його словами, міліція затримала їх після того, як в одного з Купрівці на землю впав пакет з чистими листами ватману.

“Мета затримання нам не відома. Ніяких протиправних дій ми не вчиняли і не планували здійснювати”, – зазначив лідер КУПР.

www.news.liga.net

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру