У лісах Волині 300 чоловік три дні битимуться, згадуючи УПА

Дата: 30.04.2013
Автор:

Найбільша теренова гра України „Гурби-Антонівці” розпочалася в лісах на кордоні Рівненської та Тернопільської областей. Три дні учасники, розділившись на дві команди воюватимуть між собою на території 25 квадратних кілометрів.

Аби перемогти, потрібно захопити прапор команди суперника та вбити якомога більше ворогів. Вбивством вважають зірвану в учасника повʼязку.

Урочисте відкриття гри відбулося в неділю, 28 квітня. Учасники провели показово-тренувальний бій. Після цього молодь пішла в ліс.

„Цього року організатори вперше запровадили на грі третю команду – „диверсантів”. Вони не змагаються за перемогу, а лише заважають іншим командам. Завдяки цьому змагання стали цікавішими”, ― розповів Gazeta.ua голова Ради спостерігачів гри Іван Кішка.

За першу половину доби змагань перевагу в них здобула команда „червоних”, захопивши прапор суперників та „вбивши” близько 60 ворожих бійців. Остаточний результат буде відомий по обіді першого травня.

Гру „Гурби-Антонівці” 11 рік поспіль проводить організація Молодіжний націоналістичний конгрес. Змагання відбуваються на місці найбільшого в історії „Гурбенського” бою УПА.

www.gazeta.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , , , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру