Розгромивши італійців, “Українські отамани” вийшли у фінал WSB

Дата: 20.04.2013
Автор:

“Українські отамани” розгромили “Італійських громів” 5:0 і вийшли у фінал WSB.

Наші боксери перемогли у другому пів-фіналі 5:0

  • Вагова категорія до 54 кг Микола Буценко – Даніеле Лімоне – 3:0 (технічна поразка італійця)
  • Вагова категорія до 61 кг Василь Ломаченко перемагає Домініка Валентино – 3:0
  • Вагова категорі до 73 кг Дмитро Митрофанов перемагає Мішеля Товареса – 3:0
  • Вагова категорія 85 кг Олександр Гвоздик – Абделхафід Бенчабла – 2:1
  • Вагова категорія понад 91 кг Ростислав Архипенко – Тоні Йока – 3:0

Загальний рахунок пів-фіналу Україна – Італія 6 : 4. Українські Отамани виходять у фінал Світової серії з боксу!

Відео всіх боїв : “Українські отамани” – “Італійські громи” – 5:0

Першу перемогу ми здобули ще 18 квітня, коли Даніеле Лімоне не вклався у вагові рамки, тому перший бій вечора був виставковим.

Дворазовий олімпійський чемпіон Василь Ломаченко приніс “Українським отаманам” другу перемогу у матчі-відповіді з “Італійським громом”, просто розтрощивши свого суперника – італійця Доменіко Валентіно.

Ломаченко домінував у кожному з п’яти раундів, нарощуючи свою перевагу по ходу бою. Розбитий ніс та купа пропущених ударів – такий підсумок бою для Валентіно. А Ломаченко вразив своєю вивіреною роботою і різноманітністю своїх дій в атаці. По закінченню бою судді всі троє суддів віддали перемогу Василю Ломаченку з рахунком 50:45.

Дмитро Митрофанов приніс “Українським отаманам” третю перемогу у матчі-відповіді з “Італійським громом”, здолавши в дуже складному поєдинку французького легіонера італійської команди Мішеля Тавареса.

Перші чотири раунди пройшли у рівній боротьбі, і перед п’ятою трихвилинкою на картах двох суддів була нічия, тому Митрофанову будь-що потрібно було виграти останній раунд. І він це зробив, причому впевнено. По закінченню двобою судді винесли свій вердикт – 48:47, 48:47 та 49:46 на користь Дмитра Митрофанова.

Бронзовий призер Олімпійських Ігор Олександр Гвоздик приніс “Українським отаманам” четверту перемогу у матчі-відповіді з “Італійським громом”, здолавши в надскладному поєдинку алжирського легіонера італійської команди Абдельхафіда Бенчабла.

Нестандартна манера алжирця знову виявилася дуже незручною для Гвоздика, але як і в минулому сезоні WSB і на Олімпійських Іграх в Лондоні, Олександр зумів вирвати перемогу. Хоча ця перемога стала, мабуть, найскладнішою з усіх трьох – бій був рівним, і Гвоздик переміг розділеним рішенням суддів з рахунком 48:47, 48:47 та 47:48.

Супертяж Ростислав Архипенко приніс “Українським отаманам” перемогу у п’ятому, вирішальному поєдинку півфіналу Всесвітньої серії боксу, здолавши французького легіонера “Італійського грому” Тоні Йоку.

Архипенко продемонстрував характер справжнього бійця і переміг значно габаритнішого суперника з рахунком 48:47 на картах всіх трьох суддів, вивівши “Українських отаманів” до фіналу WSB!

 За матеріалами: boxingnews.com.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру