Дорогою з Болгарії тральщик “Черкаси” розстріляв морську міну і продовжує наближатися до берегів Румунії

Дата: 10.04.2013
Автор:

Морський тральщик Військово-Морських Сил Збройних Сил України “Черкаси” продовжує участь у черговій активації Чорноморської групи військово-морського співробітництва BLAСKSEAFOR, що триває з 5 по 23 квітня, – інформує “Козацький край” Центральний регіональний медіа-центр Міноборони.

Український корабель після чотириденного перебування у місті Варна (Болгарія), де розпочалася активація, у складі оперативного з’єднання кораблів залишив порт з метою відпрацювання завдань морської фази активації. Разом з іноземними колегами екіпаж “Черкас” під командуванням капітана 3 рангу Юрія Федаша в період до 12 квітня братиме участь у тренуваннях із моніторингу та контролю судноплавства, ведення надводної обстановки, зв’язку, в навчаннях “людина за бортом”, з опитування суден, плавання в ордері, маневрування, пошуку та рятуванні тощо.
На переході морем від Севастополя до порту Варна український корабель здійснив практичні артилерійські стрільби, розстріл плавучої міни, провів низку корабельних бойових навчань та тренувань.
Згідно з планом активації, з 12 до 16 квітня “Черкаси” у складі кораблів BLAСKSEAFOR перебуватиме у порту міста Констанца (Румунія)

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру