Вандали знову знищили пам‘ятник лідерові ОУН Бандері

Дата: 07.04.2013
Автор:

У селі Великосілки Кам’янка-Бузького району на Львівщині невідомі зруйнували пам‘ятник провідникові ОУН Степану Бандері.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Львівської обласної організації ВО “Свобода”, зловмисники зруйнували пам‘ятник в ніч на неділю.

“Пам’ятник встановлено навпроти школи, в якій зараз працює виборча дільниця на проміжних виборах до Львівської обласної ради. Близько 7.00 представники дільничної комісії прийшли на дільницю, де мало відбутися засідання ДВК, і побачили розбитий пам’ятник. Одразу викликали міліцію. Схоже на те, що зловмисники стягнули погруддя з постаменту линвою за допомогою автомобіля”, – зазначили в “Свободі”.

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні МВС України у Львівській області, на місці працюють правоохоронці, обставини події з‘ясовуються.

Як повідомлялося, в ніч на 6 березня у селі Воля-Задеревацька в Стрийському районі було пошкоджено меморіальну таблицю та пам’ятник Бандері, а в ніч на 7 березня – барельєф Романові Шухевичу в Білогорщі біля Львова.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру