Українські “чорні берети” в Криму тренувалися в умовах, наближених до бойових

Дата: 27.03.2013
Автор:

Українські "чорні берети" готові зробити решето з чужого в українському Криму і в реальних умовах...

У Криму під час 250-кілометрового маршу на БТР-80 українські “чорні берети” під командуванням командира окремого батальйону морської піхоти підполковника Дмитра Делятицького відбили атаку диверсійних груп умовного противника. Про навчання “Козацькому краю” повідомили у Центральному регіональному медіа-центрі Міноборони. Морським піхотинцям “підіграли” їхні ж “спецпризначенці”. Таким чином водії БТРів отримали не лише практичну підготовку з водіння, але й психологічну. У буквальному розумінні під колесами лунали вибухи, а сама колона була обстріляна з автоматів Калашникова.

За словами підполковника Делятицького, такий багатокілометровий марш завершує підготовку молодих водіїв-морських піхотинців, як строковиків, так і контрактників, та дозволяє їм у повному обсязі готуватися до найближчих міжнародних навчань.

Загалом у марші взяли участь і водії з інших військових частин ВМС України, які дислокуються у Севастополі та Перевальному.

Аналогічну підготовку провели й у Керчі. Колона БТРів та БРДМ під командуванням командира батальйону берегової оборони ВМС України підполковника Олександра Саєнка пройшла 250-кілометровим маршем у напрямку полігону “Опук”. Було відпрацьовано і нормативи з тактичної підготовки, а саме рух колони броньованої техніки під час нападу.

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , , , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру