“Доброволець-2013″ продовжує прийом зголошень на екстремальні змагання на Стежках Героїв

Дата: 10.02.2013
Автор:

Триває прийом зголошень для участі в четвертих за рахунком зимових екстремальних туристичних змаганнях Стежками Героїв «Доброволець – 2013» імені Клима Савура, які проходитимуть 23-24 лютого на Рівненщині.
Змагання вже традиційно будуть відбуватися на території Полісся – в Березнівському районі, Рівненської області. Маршрут пролягає історичними місцями боротьби Української Повстанської Армії. Адже головною метою проведення змагань є вшанування геройського чину всіх борців за незалежність Української держави. Окрім того змагання ставлять собі за мету популяризувати серед молоді здорового способу життя та активного зайняття спортом.

Для того щоб прийняти участь у змаганнях необхідно сформувати команду з 3-5 осіб, ознайомитися із положенням про змагання та до 21 лютого заповнити зголошення, що міститься на сайті змагань. Детальнішу інформацію про умови участі та проходження змагань можна дізнатися ознайомившись із Положенням.

Команди, що приймають участь в змаганнях за контрольний час (24 годин) потрібно подолати у повному складі маршрут протяжністю близько 70 кілометрів, відмічаючись на контрольних пунктах (КП). На фініші суддівська колегія реєструє проходження командою маршруту та визначають переможців.

«Доброволець – 2013» є цікавими змаганнями, які не схожі на інші подібні змагання, адже проводяться болотистою територією рівненського полісся. Крім того змагання відбуваються взимку, що додає додаткове навантаження на команду та утруднює проходження маршруту.

Організаторами змагань є Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Національний Альянс». Партнерами в організації змагань виступили Рівненська обласна організація Товариства пошуку жертв війни «Пам’ять» та Рівненська станиця «НСОУ Пласт».

http://dobrovolec.org.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру