“Терористка”, яка вибрала за “зброю” проти Жириновського квашену капусту, каже, що так “лояльніше”, аніж валянком або балалайкою…

Дата: 30.01.2013
Автор:

28 січня 2013 року в Києві на прес-конференції в лідера російської партії “ЛДПР” ( Ліберально-демократична партія Росії) Володимира Жириновського, активістка руху “КУПР” (Коаліція учасників помаранчевої революції) Тетяна Ліходєєва кинула в політика квашеною капустою.

Присутня на заході дівчина із вигуком «Українофоб!» жбурнула у Жириновського жменю цього запашного наїдку.

Після акції метальниця капусти розповіла кореспонденту ЛІГАБізнесІнформ, що тепер побоюється помсти ФСБ, але про свій вчинок не шкодує.

- Навіщо ви це зробили?

Дівчина перевірила хоробрість московського гостя…

- Показати Жириновському і його прибічникам, що ми недопустимо приїзду українофобів на територію нашої країни.Кидаючи капусту, я йому сказала, що ми його вважаємо персоною нон грата в Україні.

- Коли задумали акцію, і чому саме капуста?

- Ми лише ввечері напередодні прес-конференції  дізнались про неї. Спонтанно зібралися і вирішили саме такзробити. Капусту вибрали як найбільш лояльний варіант з російських символів, у порівнянні з валянками, балалайками.

- Із залу вас вивела охорона, що було далі?

- Я по сходинках добігла до першого поверху, мене наздогнав один охоронець, ще двоє було на першому поверсі. Вони мені сказали, що краще по-доброму дати їм паспорт. В іншомувипадку розберуться без міліції. Я подумала, що вони не просто так це говорять, і показала їм паспорт, вони переписали всі дані, щоб передати до правоохоронних органів.

- Міліцію не викликали, протокол не складено?

- Ні, там взагалі не було представників міліції поруч.

- Тобто ви розбиралися тільки з охоронцями Жириновського?

- Ми точно знаємо, що це співробітники ФСБ. Коли мене попросили показати паспорт, я у відповідь попросила пред’явити посвідчення. Він показав, я не встигла прочитати, але можу впевнено сказати, що це був представник правоохоронних органів Росії.

- Не боїтеся?

- Якщо чесно, трохи побоююся. Навіть не з’являюся вдома. Але я більше за батьків переживаю, адже в паспорті вказано адресу.

www.liga.net

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags: , ,



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 4 від квітень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру