Регіонал побачив у вимозі знання чиновниками української мови…”фашизм”?

Дата: 16.01.2013
Автор:

“Регіонал” Вадим Колесніченко вважає, що законопроект, який передбачає екзамен з української мови для претендентів на держпосади, суперечить міжнародним зобов’язанням України.

Про це повідомляє прес-служба Партії регіонів.

“Я вже зв’язався з фахівцями, які найближчим часом підготують переклад цього законопроекту на англійську мову. Після цього ми відправимо його для ознайомлення депутатам Європарламенту”, – повідомив Колесніченко.

На його переконання, ознайомившись із текстом законопроекту, європейські парламентарі повинні врахувати гуманітарні наміри опозиції при підготовці чергової резолюції по Україні.

“Необхідно, щоб вони (депутати Європарламенту) усвідомили те, що в Україні не просто росте фашистська загроза, у нас фашизм уже фактично гордо піднімає голову, підтвердження чому – відверто ксенофобські законопроекти представників опозиції”, – заявив “регіонал”.

Колесніченко стверджує, що автори опозиційного законопроекту про мови абсолютно не володіють інформацією про міжнародні зобов’язання України.

“Вони (представники опозиції) навіть жодного разу не змогли чітко позначити назви законів, на які посилалися у своєму документі”, – обурився він.

“Виходячи з законопроекту, також можна зробити висновок, що український етнос складається лише з громадян, які розмовляють українською мовою. А всі, хто не говорять українською, є іноземцями”, – додав Колесніченко.

Як повідомлялося, депутати Віктор Балога, Павло Балога й Василь Петьовка внесли законопроект, який пропонує розробити тести на знання української мови для претендентів на державну службу.

www.pravda.com.ua

Поделиться в соц. сетях

Share to LiveJournal
Share to Odnoklassniki

Tags:



Напишіть відгук

Свіжий випуск

Газета 'Козацький край' номер 3 від березень 2024

дружні сайти

ТМ “Еко-Ферма”

Музейно-етнографічний комплекс “Дикий Хутір”

Світовий Конґрес Українців

Млини України

Млини України

Туристична компанія “Від Краю – до Краю”

Від краю до краю

© 2011-‘2024’.Вільне Козацтво Холодного Яру